Liebherr WTes 1672 Vinidor típusú, bortemperáló szekrény

Liebherr WTes 1672 Vinidor típusú, bortemperáló szekrény

Termék nem kapható

EIL-22-1-0138
5 év teljeskörű

Általános leírás: bruttó 123 literes bortemperáló szekrény; előre szellőző kivitel; ventilációs hűtési rendszer; zárható HardLine hőszigetelt üveg ajtó, rozsdamentes acél kerettel; kapcsolható belső, felső, szabályozható fényerejű LED világítás; két külön szabályozható hőmérsékleti zóna; hűtési tartomány: +5/+20°C között (fűtőszállal); 2 fokozatban állítható ventiláció és páratartalom; érintőgombos elektronikus vezérlés; digitális hőmérsékletkijelzés; optikai és akusztikus riasztási funkciók: túl magas/alacsony belső hőmérséklet és ajtó nyitva maradás esetén; billentyűzár funkció; kívül rozsdamentes acél burkolat;egy darabból készült, hőformázott, szürke színű polisztirol (környezetbarát) belső burkolat; elpárologtató védőburkolat (odafagyás elleni védelem); 3 db teleszkópos fapolc; köztes elválasztópolc; bordázott padlólemez; kapacitás: 34 db 0,75l bordói palack; aktív szénszűrő; az ajtó önműködően csukódik és nyitásának iránya megfordítható; higiénikus, cserélhető ajtószigetelés; automatikus leolvasztás; 1 pár első vízszintező talp; FCKW-FKW mentes hűtőközeg (R 600a) és falszigetelés; külső hőmérséklet: +10/+38°C között - SN-ST klímaosztály; éves energiafogyasztás: 147,10 kWh; G energiahatékonysági osztály; zajszint: 36 dB; C zajszint osztály; Méret (mm): 598×575×822, Elektromos teljesítmény (kW): 0,1, Elektr. Csatl. (V).: 230
560 980 Ft + ÁFA
 


Digitális hőmérséklet kijelző

Digitális hőmérséklet kijelző

A digitális hőmérő egész fokra kerekítve mutatja meg a hűtőszekrény belső hőmérsékletet. Az érték könnyedén leolvasható kívülről, így a felhasználó azonnal, az ajtó nyitása nélkül tájékozódhat.

Légkeveréses hűtés

Légkeveréses hűtés

A kiváló hatásfokú ventilátorok gyorsan lehűtik a készülékbe frissen behelyezett élelmiszert, és az egész beltérben állandó hőmérsékletet biztosítanak.

Energiatakarékos hűtőrendszer

Energiatakarékos hűtőrendszer

A Liebherr hűtőrendszereinek kiváló minőségét a vállalat több évtizedes hűtőtechnológiai tapasztalata, valamint folyamatos kutatás-fejlesztési tevékenységei szavatolják. A Liebherr kizárólag prémium minőségű kompresszort, kondenzátort, párologtatót és egyéb hűtőkomponenst alkalmaz, így a Liebherr készülékek energiafogyasztása és üzemeltetési költségei jelentősen csökkennek.

Hőmérsékleti riasztó

Hőmérsékleti riasztó

A beépített hőmérsékleti riasztás jelzi, ha a hőmérséklet átlépte a beállított alsó vagy felső határértéket. A riasztó hang- és fényjelzés segítségével gondoskodik a tárolt élelmiszeres épségéről.

Környezetbarát hűtőközegek

Környezetbarát hűtőközegek

A R600a és R290 környezetbarát hűtőközegek: csupán minimális mértékben járulnak hozzá a globális felmelegedéshez, az ózonréteget pedig egyáltalán nem rombolják, ezért mára szinte teljes mértékben kiváltották a korábban alkalmazott R134a és R404a hűtőközegeket. A Liebherr összes impulzus vásárlást támogató fagyasztóládája R600a vagy R290 hűtőközeget használ; a termékek kiemelkedő energiahatékonysága kedvezőbb CO2-kibocsátást eredményez és népszerűsíti a fenntarthatóság filozófiáját.

Pult alá beépíthető modellek

Pult alá beépíthető modellek

Számos Liebherr modell építhető be a munkapult alá. Ez esetben szellőző rácsot (legalább 200 cm2 felületen) kell kialakítani a pult hátsó felén, biztosítandó a készülék megfelelő légellátását és szellőzését. Ha a munkapulton nincs szellőzőrács, legalább 860 mm magas beépítési rést kell választani, ami lehetővé teszi a hő távozását elöl. A munkapult alá beépíthető modellek kompakt kialakítását különösen nagyra értékelik azok, akik szűk helyen dolgoznak.



Megjegyzés: habár adatainkat a lehető leggondosabban kezeljük, fenntartjuk a jogot a műszaki részletek módosítására. Emelett eltérések mutatkozhatnak a szöveges vagy képi tartalom, valamint az eredeti készülék között.