LIEBHERR LKPv 1420 típusú, laboratóriumi hűtőszekrény, profi

LIEBHERR LKPv 1420 típusú, laboratóriumi hűtőszekrény, profi

Termék nem kapható

EIL-22-1-0161
5 év teljeskörű

Általános leírás: bruttó 1366 literes, két ajtós (egy légterű) laboratóriumi hűtőszekrény; dupla ventilátoros légbefúvásos hűtési rendszer; felső léghűtéses aggregát; zárható SwingLine teli ajtók; hűtési tartomány: -2/+16°C között; érintőgombos vezérlő elektronika; digitális - 1/10 fok pontos - hőmérsékletkijelzés; tesztelhető és testreszabható optikai és akusztikus riasztási funkciók: túl magas/alacsony belső hőmérséklet, ajtó nyitva maradás és áramkimaradás, továbbá érzékelőhiba esetén (+5°C-os biztonsági üzemmód); integrált adatmemória: elmúlt időszak (kb. 40 nap) min/max. hőmérsékleti értékeinek, valamint az utolsó 3-3 hőmérséklet- és áramkimaradás riasztási esemény eltárolása dátummal, pontos idővel és időtartammal; 1 ponton történő hőmérséklet kalibrálás: beállított és tényleges belső hőmérséklet közötti különbség 0,1°C pontosságú állítási lehetősége, 1 hőmérsékletre; áramszünet esetén a vezérlés külső hálózattól független áramellátása és jeltovábbítás 72 órán keresztül a beépített 12V akkumulátor segítségével; feszültségmentes érintkező, központi riasztórendszerre csatlakoztatható; RS 485 csatlakozó; kalibrálható termékhőmérséklet érzékelő szonda csatlakoztatási lehetőség és bemenet (átmérő: 7,0 mm); hőmérsékletstabilitás és állandóság az EN 60068-3 mérési norma alapján: grádiens: 3,6 K, maximális fluktuáció: 2,9 K; billentyűzár; nyomáskiegyenlítő szelep; keretfűtés; kívül fehér színű porszórt acél burkolat; szállításhoz, telepítéshez két darabra bontható; rozsdamentes acél belső burkolat; tisztító nyílás; "L" alakú, rozsdamentes acél polctartó sínek; 8 db megerősített, 533x650 mm méretű, szürke színű védőbevonatos acél rácspolc és 4 db köztes polc; padló tároló; a polcok magassága 27,5 mm-ként állítható; polconkénti terhelhetőség: max. 60 kg; az ajtók önműködően csukódnak; higiénikus, cserélhető ajtószigetelések; automatikus - szükségvezérelt és manuálisan is indítható - forrógázos leolvasztás; 5 db bolygó kerék (első kettő fékezhető); FCKW-FKW mentes hűtőközeg (R 290) és falszigetelés (83 mm); külső hőmérséklet: +10/+40°C között - 5. klímaosztály; LGPv 1420 mélyhűtővel párba állítható; energiafelhasználás 24h alatt: 1,956 kWh, Méret (mm): 1430×830×2160, Elektromos teljesítmény (kW): 0,35, Elektr. Csatl. (V).: 230
2 879 440 Ft + ÁFA
 


Digitális hőmérséklet kijelző

Digitális hőmérséklet kijelző

A digitális hőmérő egész fokra kerekítve mutatja meg a hűtőszekrény belső hőmérsékletet. Az érték könnyedén leolvasható kívülről, így a felhasználó azonnal, az ajtó nyitása nélkül tájékozódhat.

Légkeveréses hűtés

Légkeveréses hűtés

A kiváló hatásfokú ventilátorok gyorsan lehűtik a készülékbe frissen behelyezett élelmiszert, és az egész beltérben állandó hőmérsékletet biztosítanak.

Energiatakarékos hűtőrendszer

Energiatakarékos hűtőrendszer

A Liebherr hűtőrendszereinek kiváló minőségét a vállalat több évtizedes hűtőtechnológiai tapasztalata, valamint folyamatos kutatás-fejlesztési tevékenységei szavatolják. A Liebherr kizárólag prémium minőségű kompresszort, kondenzátort, párologtatót és egyéb hűtőkomponenst alkalmaz, így a Liebherr készülékek energiafogyasztása és üzemeltetési költségei jelentősen csökkennek.

Hőmérsékleti riasztó

Hőmérsékleti riasztó

A beépített hőmérsékleti riasztás jelzi, ha a hőmérséklet átlépte a beállított alsó vagy felső határértéket. A riasztó hang- és fényjelzés segítségével gondoskodik a tárolt élelmiszeres épségéről.

Környezetbarát hűtőközegek

Környezetbarát hűtőközegek

A R600a és R290 környezetbarát hűtőközegek: csupán minimális mértékben járulnak hozzá a globális felmelegedéshez, az ózonréteget pedig egyáltalán nem rombolják, ezért mára szinte teljes mértékben kiváltották a korábban alkalmazott R134a és R404a hűtőközegeket. A Liebherr összes impulzus vásárlást támogató fagyasztóládája R600a vagy R290 hűtőközeget használ; a termékek kiemelkedő energiahatékonysága kedvezőbb CO2-kibocsátást eredményez és népszerűsíti a fenntarthatóság filozófiáját.

Pult alá beépíthető modellek

Pult alá beépíthető modellek

Számos Liebherr modell építhető be a munkapult alá. Ez esetben szellőző rácsot (legalább 200 cm2 felületen) kell kialakítani a pult hátsó felén, biztosítandó a készülék megfelelő légellátását és szellőzését. Ha a munkapulton nincs szellőzőrács, legalább 860 mm magas beépítési rést kell választani, ami lehetővé teszi a hő távozását elöl. A munkapult alá beépíthető modellek kompakt kialakítását különösen nagyra értékelik azok, akik szűk helyen dolgoznak.



Megjegyzés: habár adatainkat a lehető leggondosabban kezeljük, fenntartjuk a jogot a műszaki részletek módosítására. Emelett eltérések mutatkozhatnak a szöveges vagy képi tartalom, valamint az eredeti készülék között.